Torsdag den 14. og 21. juni 2018

Ramsøhallen

GADSTRUP IFG SPRINGCENTER

Grevinderne udvider og åbner for nye gymnaster.

Grevindernes prøvetræning – Grevinderne udvider og åbner for nye gymnaster. Dato: 14 og 21. juni 2018.

Sted: GADSTRUP IFG SPRINGCENTER  100 kr. Tilmeldingsfrist senest den 1. juni. 2018.

Grevindernes internationale showteam åbner for prøvetræning til holdet for første gang i tre år. Så ønsker du at være med på Grevindernes talenthold, og er du i alderen 6 til 12 år, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores prøvetræninger. Prøvetræningerne kommer til at foregå over to almindelige træninger, hvor det er vigtigt at komme til begge træninger. Her vil Grevindernes lederteam lære pigerne at kende, og pigerne vil lære Grevinderne at kende. Herefter sammensætter lederne de gymnaster, der fra næste sæson har mulighed for
at være med på Grevinderne.

Vi forsøger at afdramatisere det hele, og vi vil gøre alt for, at det skal være en så god og sjov oplevelse som muligt for alle gymnaster, der deltager på vores prøvetræninger. Lederne sender svar til alle gymnaster på e-mail inden sommerferien, hvor pigerne så skal tilmelde sig holdet med det samme.

Vi træner i helt nyt springcenter i Ramsøhallen i Gadstrup IFG
Grevinderne er som bekendt flyttet til Gadstrup IFG og træner udelukkende i Ramsøhallens nye springcenter. Grevindernes Aspirant- og Talenthold træner 3 gange om ugen og deltager i mange shows rundt omkring i landet. Vi vil i den kommende periode starte nogle nye spændende projekter, og derfor kan man lige nu komme med i en ny, fælles opstart og være med fra starten til opbygningen af en fantastisk gruppe unge showgymnaster.

Du behøver ikke at være superspringer eller -danser for at være med
Du behøver ikke at være superspringer eller -danser for at være med til prøvetræningerne eller for at komme med på Grevinderne. Vi skal nok lære dig det hele, men jo ældre du er, jo mere skal du kunne, så det er altid en fordel at begynde tidligt. Så hvis du kan lave møller, stå på hænder og har en kæmpe lyst til at springe, danse og optræde, så er Grevinderne et fantastisk hold med stort sammenhold og mange oplevelser – et hold, hvor du kan dygtiggøre dig hele vejen til de bedste springere i Danmark og en dag til at komme på Grevindernes internationale elitehold.

Tilmelding senest den 1. juni 2018.
Det koster 100 kr. for begge træninger.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Grevinderne Internationale Show Team

X