Ramsøhallen

GADSTRUP IFG SPRINGCENTER

Grevinderne udvider og åbner op for nye gymnaster.

Grevindernes internationale show åbner for prøvetræning til holdet også i år. Så ønsker du at være med på Grevindernes talenthold eller aspiranthold og er du i alderen 6 – 10 år er du meget velkommen til at tilmelde dig vores prøvetræninger, du får senere besked på mail og tidspunkt og sted.

 Prøvetræningerne kommer til at foregå over 2 almindelige træninger hvor det er vigtigt at komme til begge træninger. Her vil Grevindernes lederteam lære pigerne at kende over de 2 alm. træninger og herefter sammensætte gymnaster der fra næste sæson har mulighed for at være med på Grevinderne.

Vi forsøger at afdramatisere det hele så meget som muligt og vi vil gøre alt for at det skal være en god sjov oplevelse for alle gymnaster der deltager på vores prøvetræninger. Lederne sender så svar til alle gymnaster på mail inden sommerferien, hvor pigerne så skal tilmelde sig holdet med det samme.

 Vi træner i helt nyt springcenter i Ramsøhallen i Gadstrup IFG

Grevinderne er som bekendt flyttet til Gadstrup IFG og træner i Ramsøhallens nye springcenter alle dage. Grevindernes Aspirant og talenthold træner 3 gange om ugen og deltager i mange shows omkring i landet. Vi vil i den kommende periode opstarte nogle nye spændende projekter og  derfor kan man lige nu komme ind i et nyt fælles opstart og være med fra starten på opbygning af fantastiske gruppe unge show gymnaster.

Du behøver ikke at være super springer eller danser for at være med

Du behøver ikke at være super springer eller danser for at være med til prøvetræningerne. Vi skal nok lære dig det hele, men jo ældre du er jo mere skal du kunne, så det er altid en fordel at begynde tidligt. Så kan du lave møller, stå på hænder og har en kæmpe lyst til at springe, danse og optræde så er Grevinderne et fantastisk hold med stort sammenhold og med mange oplevelser. Et hold hvor du kan dygtiggøre dig hele vejen til de bedste springere i Danmark og en dag til at komme på Grevinderne´s internationale elitehold.

Tilmelding senest den 1. juni 2020 Det koster kr. 150,- for begge træninger. 

Man skal komme til begge træninger. Max 50 pers

 

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen

Grevinderne

X